Eraclea - 21 Mliečna čokoláda lieskové orechy Gianduia, 32g sáčok
Mliečna čokoláda so sladkou chuťou lieskových orechov Gianduia.
Cena za 1 ks
ZLOŽENIE: cukor, kakao 24,8%, kukuričný škrob, dextróza, kúsky lieskových orechov 6,6%, zahusťovadlo: E412, príchuť, soľ
PRÍPRAVA: obsah vrecka rozpustiť v 125 ml vlažného plnotučného mlieka. Pomaly za stáleho miešania priviesť do varu a podávať.
Hmotnosť: 32g
Eraclea vznikla v Miláne. Jej zakladateľom bol Biagio DiBenedetto, ktorý začal vyrábať a baliť prostriedok podporujúci trávenie. Osobne vo svojom sklade testoval účinnosť novej receptúry. Produkt dostal názov Drink Slez. Každú noc dokázal aj s pomocou rodiny vyrobiť 6 krabíc, ktoré na druhý deň predal. Po pár rokoch sa výrobná dielňa zväčšila a Biagio sa rozhodol vyrábať a predávať Frappè. Oba produkty potom s pomocou manželky Márie začal predávať po celom Taliansku prostredníctvom malej dodávky.
V roku 1979 sa stali prvými zamestnancami Biagiove deti, Tiziana a Gianni.
Nakoľko boli produkty Eraclea úspešné, tak v roku 1983 bol pridaný nový produkt: horúca čokoláda. Napriek tomu, že výroba bola veľmi dobrá, kaviarne si aj naďalej vyrábali vlastnú horúcu čokoládu. Gianni potom prišiel s nápadom bielej horúcej čokolády. Išlo o prvú v Taliansku. Do ponuky potom postupne pridali aj ďalšie 4 príchute. V roku 1998 boli do portfólia produktov pridané aj čaje. Gianni mal myšlienku, že špičkové kaviarne musia mať prémiový rad čajov, ktoré sa nepredávajú vo veľkom meradle. Tak sa zrodila značka čajov Whittington v 24 príchutiach. Po veľtrhu v New Yorku bola Eraclea prvou talianskou spoločnosťou, ktorá do kaviarní v Taliansku priniesla Crema al Caffè – kávový krém.
Eraclea sa stala lídrom na trhu. Jej zákazníci oceňujú kvalitu, imidž, služby a inovácie.
V roku 2010 získala značku Eraclea a jej produkty Lavazza Group.